Referater

Referater


Forside
Stilling
Program
Stats
Holdinfo


1.Runde:

Så er turneringen kommet i gang, og det kom den med et par overraskelser. Den største stod 11Culpepper og hans FC Iceman for da de slog IV-holdet Slan.dk United B med 2-0. Det skal dog siges, at det var reserverne der stillede op for Slan-mandskabet. #31 The Priest of the KC Chiefs stod for endnu en overraskelse i Gruppe 1, da de mildt sagt lammetævede Svendborg Pirates. 5-0 blev det til og Bent Reng lavede hele 4 kasser. Så Gruppe 1 kom i gang med at de to topseedede led nederlag, og mon ikke både Poulakis og Mr.Bears vil overveje at bruge lidt stærkere spillere for ikke at blive helt til grin.

I Gruppe 2 var der ikke de store overraskelser. Grudenroxs Furesøens Boldklub 2004 spillede godt op mod Sønderris A-hold i deres blot anden kamp, og tabte kun 3-1. Den anden kamp i gruppen mellem FC Madeleine og De Religiøse Munke blev et meget spændende opgør som til sidst endte med 2-2. De Religiøse Munke så ellers ud til at være ude af kampen da de efter 35 min. var bagud med 2-0, men en mand i overtal lykkedes det at komme tilbage og få udlignet.

2.Runde:

I Gruppe 1 ser det godt ud for FC Iceman. Max. point efter to kampe og en målscore på 6-0. Kan de overraske og få en fordel i semi-finalerne? Forhåndsfavoritten SLAN.dk United B fik krudt i støvlerne mod #31 The Priest of the KC Chiefs. De scorede 5 mål! Men lukkede også 4 ind. Det er den første sejr til SLAN.dk United B og det ser ud til at der er flere på vej. #31 The Priest of the KC Chiefs har nu scoret 8 mål i to kampe og er klart det mest scorende hold i turneringen. Hvis de bliver ved er de kandidat til en plads i semi-finalerne. Nedturen kan ikke blive større for Svendborg Pirates. 2 kampe, ingen point. Og det er ikke godt nok for et hold der lige er rykket op i VI. division.

Gruppe 2 er det lidt som forventet de bedst seedede, Sønderris, som fører med max. point. FC Madeleine er også blevet et hold man kan se i kampen om semi-finalerne. Men de skal også holde deres niveau. Furesøens Boldklub 2004 blev ikke spået de store chancer i denne gruppe. Men de har så sandelig vist at man ikke skal undervurdere et hold fra VIII division. De Religiøse Munke havde håbet på en god start med deres nye manager. Men, ak. 1 point er ikke nok for et hold der skal være med i kampen om semi-finalerne. Begge grupper er åbne og intet er jo sikkert endnu. Det skal nok blive nogle spændende runder vi går i møde.